Müşteri Yorumları

İbrahim Anıl ZANA
İbrahim Anıl ZANA Ambarlı Liman Operasyon Yöneticisi

Ambarlı Liman kompleksi içerisinde yer alan komşu limanlarımızın referansı ile Artemis Arıtım firması ile çalışmaya başladık.

Kendilerinin etkin ve konularında uzmanlaşmış kadrosu ile kısa sürede tüm süreçlerimize adapte olup çevre ile ilgili her konuda fayda sağladılar.

Belirttiğim gibi referanslarının hakkı ile kazanıldığını iş yapış modelleri ile bizlere ispatladılar. Başarılarının devamını diler uzun bir iş birlikteliğinin olmasını dilerim.

AKÇANSA
Hüseyin Çavuşoğlu
Hüseyin Çavuşoğlu İş Sağlığı ve Güvenliği Çevre Müdürü

Brisa A.Ş Aksaray Organize Sanayi Bölgesi içinde kurulu bulunan fabrikamıza ait proses atık su arıtma tesisi 2017 yılında Artemis Arıtım firması tarafından sorunsuz olarak devreye alınmıştır.

Adı geçen tesisin periyodik bakımlarında Artemis Arıtım firmasından destek alınmaya devam edilmektedir.

Müşteri memnuniyeti konusunda oldukça iyi performans sağlayan firma çalışanlarına teşekkür ederiz.

BRİSA
Sadık Türkavcı
Sadık Türkavcı Dökümhane Müdürü

10 yıldır Artemis Arıtım ile çevre yönetimi konusunda çalışıyoruz.

Sağlam temeller üzerine kurduğumuz, karşılıklı güven içinde yürüttüğümüz bu iş birliği için Artemis Arıtım’a teşekkür ediyoruz.

DUYAR VANA
Şeyda Yağmur DOĞAN
Şeyda Yağmur DOĞAN Çevre Mühendisi

Artemis Arıtım firması ile 2017 Mayıs ayında Fabrikamıza kurulması planlanan Liman Atık Kabul Tesisi ve Endüstriyel Atıksu Arıtma Tesisinin proje sürecinde tanıştık. Artemis Arıtım, Proje sürecinin mekanik montajı ve inşaat sürecini büyük bir titizlik ve başarı ile kısa süre de tamamlamıştır.

Proje süresince, Artemis Arıtım firmasının yaratıcı, problem çözme, yorulmak bilmeden çalışma etiğinden ve de müşterinin vizyonunu gerçeğe dönüştürecek herhangi bir ürün yaratma istediğinden yararlandık. Aktif olarak devam eden çalışma sürecimizde her zaman yoğun, disiplinli, profesyonelce ve uyum içerisinde gerçekleştirilen çalışmaları sürdüren tüm Artemis Arıtım çalışanlarına projenin gerçekleştirilmesi aşamasındaki katkılarından dolayı en samimi duygularla teşekkür ederiz.

SÖNMEZ ÇİMENTO
Tuncay Çakmaz
Tuncay Çakmaz Enerji ve Çevre Yönetim Müdürlüğü Çevre Şefi

Artemis Arıtım firması ile yaklaşık olarak 4-5 senedir çalışmaktayız. Bu süre içinde kendilerinden özellikle arıtma tesisleri bakım-onarımı, çevre yönetim sistemi çerçevesinde garajların denetim ve raporlamalarının sağlanması, eğitim faaliyetleri, arıtma tesislerinin uzaktan izleme ve otomasyon sistemlerinin kurulması, yeni yapılacak arıtma tesisleri için teknik destek alınması konularında işbirliği yapılmıştır.

Artemis Arıtımı tercih etme sebebimiz en başta zorunluluktan dolayı gerçekleşmesine rağmen sonrasında yapılan işlerin durumu ve vermiş olduğu teknik destek den dolayı memnun kalınmasından dolayı gerçekleşmiştir.

Şu anda bu  piyasada iş yapan o yada bu şekilde birçok firma ile temas halinde bulunduğumuzdan dolayı firmalar arasındaki farklılıkları görme konusunda deneyim sahibi olduğumuzu söyleyebilirim. Bu çerçevede Artemis Arıtım kendi farkını ortaya koyarak memnuniyeti üst seviyelere çıkarmıştır.

Kurum olarak yoğun olarak araç yıkama faaliyeti yapıldığından dolayı hem doğal kaynakların korunması hem de su tasarrufunun sağlanması konusunda işletmelerimizde geçmiş yıllardan itibaren arıtma tesisleri kullanılmaktadır. Bu tesisleri kontrol dışı bırakır ve bakım hizmetlerini yerine getirmediğinizde negatif etkisini süre geçmeden göstermektedir. Bu sebeple Artemis Arıtımın tesislerimizin bakım-onarımı için verdiği teknik destek ile beraber geri dönüşümde maksimum seviyede su arıtım işlemlerimizi yerine getirmekteyiz.

Kendilerine bu bağlamda bizimle çalışmaya devam ettikleri ve vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, çalışmalarında başarılar dilerim.

İETT
Ümit Arslantaş
Ümit Arslantaş Fabrika Müdürü

Konya ili organize sanayi bölgesi beşinci kısımda faaliyet gösteren, Alışan Lojistik yıkama tesisimize, 70 m³ günlük Endüstriyel ve Evsel Atık su arıtma tesisi yapılmak üzere, proje dosyası, Aralık 2016 tarihinde, Artemis Arıtım Proje İnşaat firmasının, Konya Organize sanayi müdürlüğüne dosya sunumu ile başlamış, Şubat 2017 tarihinde verilen onaya istinaden, 2017 yılı içerisinde tesisin yapımı tamamlanarak devreye alınmıştır.

Ayrıca saatte 10 m³ kapasiteli, temiz su yumuşatma sistemi (kum, karbon ve reçine olmak üzere) de yine aynı tarihler içerisinde
Artemis Arıtım Proje İnşaat firması tarafından kurulmuştur.

Bugün yaklaşık üç yıldır tesisimiz çalışmalarına Artemis firması ile birçok konuda devam etmekte ve bu süre içerisinde Artemis firması ile dirsek temasını danışmanlık kapsamında da devam ettirmekteyiz. Bu kapsamda hem atık su arıtma hem de temiz su yumuşatma sistemlerinde, tesisin ekipmanlarının sağlıklı çalışması, atık arıtma kalitesinin ve su yumuşatma sürecinin başından sonuna kadar sağlıklı olarak devamı için gerekli tavsiyeler numunelerin analizlerinin labaratuvar ortamında yapılması ve sonuçlarının birlikte irdelenmesine kadar gerekli hassasiyetler birlikte gösterilmektedir.

Operasyon sürecinde yaşanan herhangi bir olumsuzlukta, Artemis sorumlu mühendislerine hangi saatte olursa olsun ulaşarak, gerekli tavsiyeleri de almaya devam etmekteyiz.

Tesisin olağan yedek parça ihtiyacına kısa sürede cevap veriliyor olması da parça stoklarını minimum seviyede tutmamızı sağlamaktadır.

Ayrıca, işletme faaliyetleri sonucu oluşan atık su karakteristiğinin sürekli değişken ve yoğun kirlilik konsantrasyonuna sahip olmasına karşın, kurulmuş olan sistem, belirtilen tüm bu koşullar karşısında etkin ve verimli çalışması şeklinde tasarlanmıştır.

Yıkama ürünlerinin değişkenlikleri çerçevesinde yaşanacak olası olumsuzlukların önüne geçmek adına, yeni yıkama ürünlerinden numuneler alıp Artemis firmasına göndermek sureti ile, gerekli analiz sonuçlarının değerlendirilmesi ve gerekli tavsiyelerin alınması şeklinde de karşılıklı uyum içerisinde çalışmaktayız.

Su yumuşatma ünitesinde periyodik bakım hizmeti almakta, sistemin sorunsuz çalışması adına gerekli tavsiyeleri uygulamaktayız.

Sistemin kuruluşundan bugüne kadar, gerek güçlü bir ekip ile profesyonel desteğin en hızlı şekilde sağlanması, teknik ve profesyonel kalite standartlarında çalışma yapılması, birçok markaya hizmet veriliyor olması ve samimi yaklaşımlar gibi birçok olumlu nedenlerden dolayı birlikte memnuniyet içerisinde çalışmaktayız.

ALIŞAN LOJİSTİK
detaylı bilgi için lütfen bizi arayın.