Great Place to Work Artemis Arıtım

Artemis Arıtım ailesi olarak, 20. yılımızda katılmış olduğumuz Great Place to Work® yolculuğumuzda, çalışanlarımızın mevcut kurum kültürü hakkındaki algılarının ölçümlendiği Trust Index© Çalışan Anketi ve İnsan Kaynakları uygulamalarımızın bütünün analiz edildiği Culture Audit© İşyeri Kültürü Analizlerini başarı ile tamamlayarak Great Place to Work® Certified unvanını almaya hak kazandık.

Great Place to Work Artemis ArıtımGreat Place to Work® 30 yıldan fazla süredir sahip olduğu tecrübe ile dünya çapında 60’tan fazla ülkede, 100 milyon çalışan ile yüksek güven kültürüne sahip, yüksek performanslı şirketlerin inşasında otorite olarak gösterilen uzman bir kuruluştur.

Great Place to Work Artemis Arıtım

Great Place to Work® Modeli, temelinde güven olan 5 boyuta odaklanır. Great Place to Work® Modeli’ne göre harika bir iş yeri;

  • Çalışanların yöneticilerine güvendiği,
  • Yaptıkları işten gurur duyduğu ve
  • Birlikte çalıştığı insanlardan keyif aldığı yerdir.

Great Place to Work Artemis Arıtım

Rakamlar çok şey anlatıyor; çalışanlarımızın %90’ı Artemis Arıtım’ın çalışmak için harika bir yer olduğunu, %93’ü yakın tanıdıklarına bu şirketi tavsiye edeceğini, %95’i pozisyonuna bakılmaksızın şirketin bir parçası olarak davranıldığını, %100’ü ise rekabet ettiği pazarda başarılı bir şirket olduğunu dile getiriyor.

Great Place to Work Artemis Arıtım

Bizim başarımızdaki en önemli faktör çalışanlarımızı dinlememizden ve onları her sürece dahil etmemizden geçiyor. Bu başarı, Artemis Arıtım’ın insan odağını ve çalışan memnuniyetini önceliklendiren, güvene ve şeffaflığa dayalı kurum kültürünün bir göstergesi.


Artemis Arıtım’ı Sizin için Mükemmel Bir İşyeri Yapan En Önemli Özellik Nedir?

Hülya TANRIVERDİLER / Çevre Kalite Sorumlusu - Çalıştığım işyeri önce insan olarak daha sonra bir çalışan olarak önem gördüğümü değerli olduğumu bana her zaman hissettirir; fikirler, düşünceler, öneriler, sorunlar her zaman saygıyla dinlenir ve önem görürken Artemis Arıtım kişisel ve mesleki anlamda kendinizi geliştirebilmek için birçok fırsat ve imkanlarla dolu interaktif ve eğlenceli çalışma ortamı sunar.

 

Berkan ÖZEL / Teknik Servis Müdürü - Benim için firmamızı mükemmel kılan şey, işverenler ve çalışanlar arasındaki samimiyet. Firmamla olan tanışıklığım 7 yıl öncesine dayanıyor. Bu süreçte farklı arayışlar için işten ayrılmıştım ancak firmamdaki çalışma ortamını hiçbir yerde yakalayamadım. Tecrübemi ve bilgimi buraya borçluyum. Bu nedenle yeniden burada, fikirlerimin her zaman hak ettiği değeri bulduğu bir yerdeyim. Böyle bir yerde çalışmak gerçekten keyif verici.

Güven Kültürünün ve Great Place To Work® Yaklaşımının Şirketinizin Geleceğine Katkısı ve Önemi Nedir?

Emel ALİİPEK /  Genel Müdür - Yeni nesil çalışanlar şirketlerin artık sadece kendilerine nasıl davranıldığı ile değil, doğaya, tedarikçisine, müşterisine, rakiplerine nasıl davranıldığı ile de yakından ilgililer. Sosyal sorumluluk projelerinde yer almak, fikirlerini özgürce söyleyebilmek ve hayata geçirebilmek istiyorlar. Great Place to Work yaklaşımı ile çalışanlarımız ile çıktığımız bu yolda sürdürülebilir global bir şirket olmak ve oluşturduğumuz bu güven kültürü ile neler başarabileceğimizi ispat etmek istiyoruz.

 

Hakan MADEN / İnsan Kaynakları MüdürüÇalışma arkadaşlarımızın görevi ne olursa olsun şirketin bir parçası olarak davranıldığını hissetmesinin ve eğlenceli çalışma ortamımızda yeteneklerini en iyi şekilde sergileyebilmesinin temelinde güçlü güven kültürümüz yer almaktadır. Güven temelli işyeri kültürümüz ile sektörümüzde bu sertifikayı alan ilk kuruluş olmanın da ayrı mutluluğunu yaşıyoruz.

Great Place To Work Artemis Arıtım

Great Place to Work Enstitüsü sonuçları, şirketimizin ilerlemeye ve odaklanmaya devam edeceğimiz alanları belirlemeye yönelik açık bir geri bildirim sağlıyor. Bu sayede bir ekip olarak çalışmanın başarıya ulaşmada en önemli etken olduğuna inanıyoruz.

Tüm çalışma arkadaşlarımız ile birlikte elde etmiş olduğumuz bu değerli başarıyı sürekli kılmak için gelişim alanlarımız üzerinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Online Ödül Törenimiz

Pandemi sebebiyle Türkiye’nin En İyi İşverenleri ödül töreni online olarak gerçekleşti ve bizler de yeni bir ilki daha yaşamış olduk. 55:32’den itibaren Artemis Arıtım‘ın hikayesini izleyebilirsiniz.

En İyi İşveren Sertifikalarımız

Great Place to Work Artemis ArıtımGreat Place to Work Artemis Arıtım

Türkiye'nin En İyi İşvereni Artemis ArıtımTürkiye'nin En İyi İşvereni Artemis Arıtım


Kaynak;
https://www.greatplacetowork.com.tr/workplace/item/3118/Artemis+Ar%C4%B1t%C4%B1m

detaylı bilgi için lütfen bizi arayın.